Gravitációs gerincpad

   

Ha állandóan vagy időszakosan fáj a nyakad, a hátad, a derekad, ha rendszeresen úgy érzed, hogy meg vagy merevedve, ha már a lábaidba sugárzik a csípődtől a fájdalom, akkor valószínű, hogy valamilyen gerincproblémával küzdesz. Bármely tünetet tapasztalod, változtatni, meggyógyulni sosem késő. A gravitációs pados kezelés jótékony hatással van minden gerincbántalomra.

Az logikus, hogy álló helyzetben a gravitáció a föld felé húzza a testedet, így a csigolyáid folyamatosan összenyomódnak, a gerincoszlopod deformálódhat. Minden egyoldalú tevékenységnek megvannak a hátrányos hatásai, így az ülőmunkának is. Akár irodában, akár gépjárműben, akár az iskolában ülsz, a nem megfelelő testtartás és mozdulatsorok megterhelik a gerincedet, az állapot romlását okozhatják, és kialakulhatnak a betegségek, amelyek fájdalommal járnak.

Ha már tapasztalod a gerincproblémák okozta fájdalmakat, akkor érdemes máris elkezdeni a gyógyítást. Természetesen nem fájdalomcsillapítók szedésével, hanem a gerinc megfelelő nyújtásával és a hátizmok erősítésével. Előbbihez kitűnő eszköz a gravitációs pad.

A nyújtópad a gravitációt használva gyógyít azáltal, hogy nem a megszokott irányba nyomja a testet, hanem az ellenkező irányba húzza. A fordított testhelyzetben kíméletesen, húzóerőként a test saját súlyát használva nyújtja a gerinc szakaszait. Bár legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagyízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó-hajlító igénybevétel miatt, de a gravitációs nyújtópad a test teljes hosszára hat. Tetőtől talpig, avagy talptól tetőig fejti ki áldásos hatásait.

A fordított testhelyzet a gerinc nyújtása mellett élénkíti a vérkeringést és további – a teljes testre kiterjedő – energetikai folyamatokat is beindít.

1 alkalom /15 perc/: 500 Ft
10 alkalom /1 kúra/: 4000 Ft

 

  

Bejelentkezés: 06/30/9222-676